Leefstijl coaching

Leefstijl coaching

Iedereen heeft het tegenwoordig ontzettend druk: je bent nog aan het studeren, hebt een drukke baan en je hebt daarnaast je handen vol aan kinderen, familie of vrienden. Veel mensen worden daarom moe, gestrest en ervaren daardoor zelfs klachten. Hoe krijg je grip op je dag? Een leefstijl coach kan je daarbij helpen!

Samen met een leefstijlcoach ga je aan de slag om erachter te komen wat voor jouw belangrijk is in het dagelijks leven, zo werk je samen met de coach naar jouw eigen persoonlijke doel toe. Er wordt gekeken naar je dagelijkse gewoontes die invloed hebben op het bereiken van dit doel. Je kunt hierbij denken aan gewoontes zoals je slaappatroon, dagindeling, omgang met stress, voeding en beweging. Samen met de leefstijlcoach zorg je ervoor dat die gezonde gewoontes getraind worden. Je krijgt zo steeds meer grip op jouw leerdoel, omdat je beter gaat begrijpen hoe jij zelf in elkaar zit en wat er voor jou nodig is om het beste in jezelf naar boven te halen. Je zal gaan merken dat je plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijks leven.

Een leefstijlcoach kan erg nuttig zijn bij een verscheidenheid aan problemen. Of je nu moeite hebt met zelfvertrouwen of een chaotisch dagelijks leven, een leefstijlcoach kan je hierbij helpen. Zo kan je bij een coach onder andere terecht als het communicatief niet zo goed loopt bij sociale contacten, maar bijvoorbeeld ook als je je talenten of loopbaan wilt ontwikkelen. Kortom, drs. Liselotte Visser kan je bij van alles helpen!

Previous Post Next Post